Tuesday, April 13, 2010

Keputusan Lokasi Gathering Reunion 2010


Setelah undian dibuat, dengan rasminya diumumkan bahawa keputusan lokasi gathering reunion FCB 2010 akan dibuat di Shah Beach Resort, Tg. Kling, Melaka pada 6hb November 2010. Diharapkan semua member2 dapat meluangkan masa untuk gathering reunion ni.

Budget :
1. Pakej : RM 130.00/person (Tempat tido,sarapan,mkn tghari,mkn mlm)
2. Caj tambahan BBQ :  RM35.00 (Dewasa) RM 25.00 ( Kanak2 dr 4 thn - 12 thn)
3. Caj tambahan Kanak2 : RM 80.00 (Tempat tido,sarapan,mkn tghari,mkn mlm)
4. Karaoke : RM 550.00 1 Group
5. Lain-lain : RM 40.00

Kos :
RM 370.00 Suami Isteri (harga x masuk karaoke)
RM 205.00 Single (harga x masuk karaoke)


* Sape2 yang ada anak berumur 4 tahun ke atas, ada caj tambahan RM 105.00/person (tempat tido,sarapan,mkn tghari,mkn mlm,BBQ)
**Kos karaoke akan dibahagikan mengikut brp org yg join nanti.

Kepada  member2 yang nak join gathering ni, sila hubungi:
1. Iki - 013-799 7760 (JB)
2. Penchu - 012-761 5879 (JB)
3. Amat - 012-919 3511 (KL)
3. Yaya - 012 - 635 3897 (KL)

Kita akan start kumpul duit utk reunion ni pada bulan April 2010 ni. Sila buat bayaran pada Yaya utk member2 yg kat KL & Iki / Pencu utk member2 yg kat JB. Nak bayar installment pun boleh, janji sebelum gathering abis bayar. Diharapkan semua member2 dapat berikan kerjasama untuk reunion ni.

Senarai member2 yang confirm datang :

1. Iki & famili
2. Amat & famili
3. Topex & famili
4. Yaya & famili
5. Penchu & famili
6. Galak & ......
7. Anip & famili
8. Paijo & ......
9. Shai & ...... x10
10. Bob & famili
11. Pejal & famili
12. Aebot & ........


27 comments:

licketysplit's said...

awat SINGLE rM205 tapi COUPLE rM370?? 205 x 2 = rM410.
RUGI NI KALO G SOLO!!

Iki said...

Kos couple:

RM 260 - laki bini (tido & makan)
RM 70 - laki bini (bbq)
RM 40 - lain2 (hadiah,souviner dll)
so semua skali RM 370.00

Kos single:

RM 130 - laki bini (tido & makan)
RM 35 - laki bini (bbq)
RM 40 - lain2 (hadiah,souviner dll)
so semua skali RM 205.00

save RM 165 tu... kalau bwk tunang ke,awek ke, RM40 tu x payah bayar 2 kali... nk bayo pun boleh... boleh tambah buat benda lain...

Iki said...

aku lg la, kena stanby RM 475 utk gathering ni sbb ada anak 5 thn. yg penting aku join reunion ni

Iki said...

kalau ramai yg join, aku akan nego lg dgn org chalet tu... aku nk mintak kurang tang karaoke dgn pakej tu... kalau x ramai payah aku nak nego... harapnya ramai yg join kali ni

licketysplit's said...

yang penting joint.. nasib Iki kuar ayat POWER, sebak gak aku membaca.. pastikan ada acara SUKAN bRo!!

Emi Dino said...

so yg di kl ni, sapa yg dh nk bayar penuh / installment call aku - 0126353897

yan said...

ni nk tanya, xtra kos utk anak >4 thn, rm105 kn?
tolak bfast, lunch, dinner n bbq (rm23)
so means xtra kos rm82
tu byr utk apa sbnrnye?
dpt bilik besar ke, lain ke kalau bwk anak <4 thn?
nak xtra bed pn xperlu rasanye..

saja nak tahu..

AmatMizi said...

ntah yan, aku pun confuse...bior Iki la yg jawab

topex said...

jawab iki jgn x jawab...aku pon pening sbenonye tgk rate ko bagi ni...

suryati said...

su tak leh join le atas sbb2 berikut;
1.Jauh sgt melaka 8 jam...kalu buat di trg insyaAllah pergi ;)
2.woooo kalu kira budget sefamili nak dekat seribu tuuuu..hihi
3.tarikh yg dicadangkan tu tak sesuai bg su..6 november tu hari sabtu.. hari ahad di pantai timur ni keje.

huhuhu tapi rindunye nak jumpa kekawan. jeles la dgn korang.

Iki said...

sori yan, aku silap copy harga kat entry tu... aku ter copy harga kat Damar pulak... so, tgk balik harga yg aku letak tu...

Iki said...

pastikan kalau nk bayo tu bgtau dulu kitorg, nanti campur2 tah duit sape pulak yg masuk akaun...

Iki said...

aku rasa aku je yg ada anak umur 5 thn... ada sape2 lg yg ada anak umur > 4 thn.... nk je aku mintak reduce harga utk anak ni.... ank aku pun buat kuat makan... yg kuat makan aku dgn bini aku je...

Azrail said...

Sayang sangat x dapek nak join kowg.. Pe2 pun all d best untuk event ni.. Next time kot aku join, sbb rasaanya tugas sbg suami n bapa lg penting kot time2 tu hehe.. Sowi la ye bini aku due dalam seminggu sblm date ni.. kalau gather buka pose mungkin sempat lg aku nak join ..,..

licketysplit's said...

aiL.. puasa lain citer bRo..anywy, kita sama2 DOAkan aiL & toyaK SELAMAT MENIMANG ZURIAT PARTAMA bulan 11 ni.. mintak2 anak aiL LAKI & anak toyaK POMPUAN.. boleh r korang BERBESAN!!!

p/s; IDEA asal dari mR SneP..

shai said...

Wei..apsal nama aku ada 10x?
Hahaha

Iki said...

Shai: ko special sikt, aku tau list pengiring ko lebih 10 org... hahaha
(sorg aje)

Mhelmi said...

kalao aku nak bayar lumpsum terus bole...?? bila nak dekat dateline nanti..galak kalo nak jimat jd partner aku..hahaahah total 370 jek

zalie said...

Emm, aku mcm tak berapa pasti sangatla, bini aku due pada 14 Oktober... Kata dia, boleh je, aku yg risau ni ha!! Jap aku nak istikharah dulu..
Shai: Bior betul ko ada pengiring 10.. Mcm tak cayo den.
Galak: Ko jd pasangan MHelmi jer,, aman dunia beb...

licketysplit's said...

mHelmi, cantekkk... aku partner ngan ko, 370/2=185.. ko nak bayar katne, kL or jB side?? nak bayr ifrm aku, so yang SOLO ni dah boleh pakat carik PARTNER masing2.. jimat!!! duit lebih tu boleh wat beli gambar yang Amat click..

p/s: sekeping gambar berharga
rM0.60

licketysplit's said...

zalie.. dunia la ni mane boleh AMAN, kemanan hanya akan hadir bila kita rame2 jumpa kat Tg.Kling ( ada tanjung bagi kat KELING )... tapi biar r RAMAI-RAMAI, stakat 20 orG nak cukupkan 1 kelas pown Xleh... kalo BINI ko dah kata OK, ON je r.. sape lagi nak SET untuk snep SPIKE???

iki said...

betul tu galak... aku sokong statement ko tu

Mhelmi said...

aku mau pegi aku mau pegi

sniffdawhatwhatbanger said...

Ohh...dah ada keputusan rupanya. Aku x perasan entry ni. C y'all there

zalie said...

Aper? Snep nak spike.. Aku takde hal beb, skill tu masih lagi mcm biasa. Tapi....Lepas tak Anip net??
Aku cuba, aku sian jer kt wife aku, walaupun ni anak ke 3, aku cuba cari partimer bibik la...
sape2 mau???

mr_@shi said...

salam iki n' my fella friends.. firstly sowy bebyk.. coz tak dpt join this gathering.. lg pown wife aku tgh pantang time2.. due date 20/10.. gonna miss y'all.. anyway have fun there buddies.. wish me luck.. hope 2 participate next year..

iki said...

xpela achid, next time mungkin insyaallah kita buat lg... keluarga perlu diutamakan...