Friday, February 5, 2010

JEMPUTAN KENDURI KAWIN SAYA



Dengan rasa gembira, saya ingin menjemput semua kawan-kawan bekas pelajjar SMKA Segamat yang mengenali saya untok hadir ke kenduri kahwin saya pada 27 Februari 2010 di kampung saya iaitu 24-111. Desa Kiambang, Perumahan Dara Chini, Chini, Pekan, Pahang Darul Makmorrr.

Semua dijemput hadir. Manakala kawan-kawan yang saya sendiri hadir ke pwerkahwinan mereka sebelum ni, anda diwajibkan hadir. Kalau tak hadir, Pejal dan Madon panggil korang kat dorm Khaldun malam ni.

Untok makloman, Bakal istri saya juga junior di SMKA Segamat. Walaumacammanapun saya tidak pernah memberi beliau coklat Vochel semasa di Aspuri menggunakan wang belanja yang diberi ayah saya.

Sebelum perkara ini dibocorkan oleh Encik Sniffff, lebih baik saya membuat pengakuan di ruangan ini iaitu bakal istri saya ialah sepupu dengan Washid Isnin dan Ajak Isnin, iaitu anak Imam Isnin di Endau (sape gelak aku sumpah jadi rabun mcm Washid!).

13 comments:

sniffdawhatwhatbanger said...

hihihi....gua dah bole tempah spek dah ni.

iki said...

hahaha... x sangka ko jd sepupu washid...

... said...

Patutlah masa jumpa kat Pavillion on 14 February tahun lepas dia bertudung labuh...

Anyway, congratz... semoga berbahagia hingga ke anak cucu...

Anonymous said...

ha3x baru korang semua tau.. yg pekG nak jd sepupu wa****, sniff ko tempah spek brand aper..

AmatMizi said...

confirm washid kur2 dtg umah apah... tp aku x sure lg la nk gi majlis korg nih...huhuhuhhu..

pejal said...

tengok perut cam dah nak serupa..patut la

Mohd Zazali bin Mohamad Zin said...

Tahniah Pekji, tapi aku nak bagitau adalah satu kesalahan kalau aku tak gelak... nasib baik aku dah rabun dah wei.. terlepas sumpahan

Pekji said...

Kawang-kawang,

Semua dijemput datang.

Untung2 keturunan aku nanti jadi Mat Study mcm Washid. Jangan jadi mcm Ajak Isnin yang selalu suruh junior amik makanan second/third round untuk dia dah la.

Pak Andam aku nanti ialah Nurul Anwar atau lebih dikenali dgn nama pondannya NuyulVogue Usin.

Sape tak kenal Nurul, dia adalah partner mengumpat Rezib. Sape tak kenal Rezib, dia adalah adik Kak Wad.

Anonymous said...

SELAMAT bRo..daru makmur jauh sangat r, nape Xbuat kat BEKOK je??

iKi said...

tu nasib baik buat kat darul makmur.... kalau buat kat timor leste lagi haru....

sniffdawhatwhatbanger said...

utk yg x mengenali kak wad, beliau adalah akak kepada komeng guru kompang

pcu said...

pekg....aku x dpt nk dtg la beb, bini aku kena keje lak, jd babysitter la..apepun slamt pengantin baru....

Zairie Iskandar said...

TAHNIAH pekG, trharu r gak Xdpt nak jamming kat majlis ko..tringat masuk studio ngan ko n mrSniff kat tepi sungai dulu...SELAMAT PENGANTIN BARU!!!